Besplatne obuke za programere, frizere i trgovce u Somboru

Nezaposleni mladi, uzrasta 18-30 godina, sa prebivalištem na području Grada Sombora (Sombor, Aleksa Šantić, Bački Breg, Bački Monoštor, Bezdan, Gakovo, Doroslovo, Kljajićevo, Kolut, Rastina, Riđica, Stanišić, Stapar, Svetozar Miletić, Telečka i Čonoplja) imaju mogućnost da se prijave za učešće u besplatnim obukama za programere, frizere i trgovce.

Obuke iz osnova web programiranja, osnova tehnike ženskih šišanja, kao i za rad u trgovini, će se realizovati od polovine oktobra do polovine decembra. Učešće u obukama je potpuno besplatno, a tokom praktičnog dela obuke učesnicima je obezbeđena finansijska nadoknada.

Ove obuke se realizuju u okviru projekta MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI 5.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, Somborskim omladinskim Boom-om i Školom za osnovno obrazovanje odraslih Sombor uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Prijave za obuke se vrše putem prijavnih formulara koji se šalju na email [email protected] najkasnije do ponedeljka, 7. oktobra. Povratnu informaciju o tome da li su primljeni, zainteresovani kandidati će dobiti 10. oktobra putem e-maila i kontakt telefona koje su naveli u prijavi.

Prijavni formular za obuku OSNOVE WEB PROGRAMIRANJA
Prijavni formular za obuku OSNOVNE TEHNIKE ŽENSKIH ŠIŠANJA
Prijavni formular za obuku OBUKA ZA RAD U TRGOVINI

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar