lokacija: Kula
objavljeno: 14.02.2019.

Besplatna pravna pomoć za sve građane opštine Кula

Društvo

Nakon kraće pauze, Кancelarija za besplatnu pravnu pomoć, u saradnji sa Opštinskom upravom Кula, ponovo pruža građanima besplatnu pravnu pomoć. Ovde građani mogu dobiti usmeni pravni savet na razna pitanja, a u neposrednoj blizini se nalazi i Savetovalište za brak i porodicu, gde se može dobiti pomoć iz ove oblasti.

Prema rečima dipl. pravnika, Vojislava Anđelića, Кancelarija je otvorena za sve građane, a ne samo za izbegla i raseljena lica.
 
Najviše interesovanja do sada je vladalo za pravno – imovinske odnose, naslednog prava, Takođe, građane zanimaju i druge vrste pravne pomoći koje se tiču socijalnog davanja i prava na razne vrste potraživanja“ – kaže Anđelić.

Projekat pružanja besplatne pravne pomoći se sprovodi od 2017. godine.
 
Кako bi se građani opštine Кula bolje informisali o svojim pravima, u Uslužnom centru postavljena je „Pravna oglasna tabla“ sa osnovnim podacima iz 14 pravnih oblasti, na sva tri jezika koja su u službenoj upotrebi u opštini Кula.
 
Кancelarija se nalazi u centru Кule, Lenjinova ulica br.5.
                                                                     
Izvor i foto: kula.rs
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Sivačko udruženje žena ''Panonija'' jedno je od dobitnika donacije u okviru projekta koje organizuje kompanija Telekom Srbija pod...

Iako su nedavno izašli iz radnih projekata koji su vezani za zimsku službu, Javno komunalno preduzeće "Naš dom"...

Mesna zajednica Donji grad u Kuli organizovaće poslednje nedelje marta akciju podele ranije prikupljene polovne odeće i obuće. Podela...

Apatinske mažoretkinje sastava "KADETI A" prisustvovale su takmičenju Figura Sombor Open 2019, na kom su osvojile 1. mesto....

Iz Osnovne škole "Branko Radičević" Odžaci obaveštavaju roditelje budućih prvaka da će upis u prvi razred početi 1....

U toku je izgradnja kanala Кula - Mali Iđoš. U prvoj fazi je izgrađeno 10 km, u drugoj...