Barcaffé Barista Cup - prvo regionalno latte art takmičenje

Barcaffé organizuje Barcaffé Barista Cup - prvo regionalno latte art takmičenje i poziva sve profesionalce i buduće profesionalce iz sveta espresa da se prijave za Barcaffé Barista izazov od 1. aprila do 1. maja, u tri jednostavna koraka.

Prvi korak podrazumeva postavljanje CV-ja i video rada na temu latte art umeća na web stranici barcaffe.rs/baristacup. Nakon ovoga stručni žiri koji čine Barcaffé baristi će izabrati 10 najtalentovanijih barista, koji ulaze u takmičenje za prestižnu nagradu – profesionalnu barista edukaciju sertifikovanu od strane Specialty Coffee Association u Trstu.

Takmičari mogu da se obrate organizatorima u inbox na Facebook stranici @barcaffeespresso.

Nakon završetka prijava i odabira stručnog žirija, 10 najtalentovanijih barista će 17. maja demonstrirati veštine i znanje u pripremi savršenog espresa.

Troje pobednika kvalifikacionog takmičenja u Beogradu svoje veštine prikazaće i na finalnom takmičenju u Ljubljani, gde će se sa najboljim baristima Hrvatske i Slovenije nadmetati za profesionalnu edukaciju sertifikovanu od strane organizacije Specialty Coffee Association (SCA) u Trstu (Italija). Pobedniku finalnog takmičenja, osim prestižne SCA edukacije, Barcaffé dodeljuje i vrednu diplomu profesionalnog bariste.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar