Audicija za učešće na takmičenju Srbija u ritmu Evrope u sredu u Odžacima

U svečanoj sali Gimnazije i ekonomske škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Odžacima 5. decembra u 13:00 časova održaće se audicija za učešće na takmičenju "Srbija u ritmu Evrope".

“Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečje muzičko takmičenje u zemlji i namenjeno je deci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta koja poseduju talenat za pevanje i ples.
 
Deca koja pevaju treba prilikom prijave da navedu najmanje dve pesme kojima će se predstaviti na audiciji, dok plesači sa sobom moraju da imaju muziku na flešu uz koju će igrati.
 
Odabrani učesnici imaće priliku da svoj talenat unaprede uz pomoć profesora produkcije programa “Srbija u ritmu Evrope”. Pripreme će trajati šest meseci, do samog finalnog takmičenja koje će se održati u Vrnjačkoj Banji u junu mesecu 2019. godine.
 
Prijave za učešće na audiciji dostavljaju se do 3. decembra na email: [email protected] ili koordinatoru Vesni Petković na telefon: 064/803-78-66.

Izvor: nasemesto.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar