Aplikacija za prijavu komunalnih problema u Somboru

Gradska uprava Grada Sombora omogućila je svojim građanima da putem veb aplikacije Prijavi komunalni problem mogu da prijave nepropisno parkiranje, napušteno vozilo, divlje deponije, oštećene kontejnere, oštećene klupe  ili neki drugi problem komunalne prirode. Na ovaj način, kažu u gradskoj upravi,  omogućava se stalna komunikacija sa građanima i rešavanje problema uz njihovu pomoć, bez komplikovanih procedura i papirologije.

Pomoću ove aplikacije građani brzo i jednostavno mogu, putem svojih pametnih mobilnih telefona, da prijave komunalni problem na teritoriji Grada Sombora.  Nakon što se poseti adresa www.prijavi.rs (ili skenira QR kod), popune osnovne podaci o problemu,  na licu mesta fotografiše se određeni komunalni problem i prosledi prijava, nadležne gradske službe ga rešavaju u najkraćem mogućem roku.

Aplikacija koristi (ukoliko to korisnik dozvoli) GPS pomoću kojeg se određuje tačna lokacija na kojoj se određeni problem nalazi. Lokacija komunalnog problema pomoću GPS nije obavezujuća, a ukoliko korisnik ne želi da aktivira lokaciju na svom telefonu poželjno je da u polje Opis problema navede lokaciju.

Aplikaciju građani mogu koristiti i kao anonimni korisnici, odnosno, bez obaveze ostavljanja svoje mail adrese i imena i prezimena.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar