Apatintrans obnovio vozni park sa sedam autobusa-uskoro linije do Novog Sada

Apatintrans, koji je od decembra 2018. godine u vlasništvu Solaris Toursa iz Odžaka, odnovio je vozni park sa sedam autobusa. Prema rečima Milorada Nikšića, direktora saobraćaja u Apatintransu autobusi su marke Setra, a služiće za prevoz đaka i radnika u prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine, kao i prevoz đaka u školu u Sombor.  

-Autobusi su klimatizovani, prilagođeni su toj vrsti prevoza. U najavi je i dalja modernizacija voznog parka. Kao što se može videti ne samo vozni park već i kompletan plato autobuske stanice, ali i kancelarije i prostorije za prijem putnika prilagođavamo potrebama putnika – naveo je Nikšić
 
Prema najavama Nikšića, od 1. oktobra, je u planu i otvaranje novih linija iz Apatina prema Novom Sadu, i to dva polaska u toku dana.  
 
-Za sada planiramo dva polaska jedan jutarnji i jedan podnevni. Oni će ići trasom Apatin, Prigrevica, Stapar, Odžaci, Novi Sad. Ukupno u Odžacima i u Apatinu posedujemo već blizu pedesetak autobusa raznih kapaciteta, od 12 do 75 sedišta - rekao je Nikšić. 
 
U Apatintransu, kako je istakao Nikšić, imaju permanentnu potrebu za prijem vozača, te naglasio da je konkurs uvek otvoren. 
 
-Ne samo u Apatinu već i šire, na području Srbije postoji nedostatak voznog osoblja. I kod nas vozači, pogotovo oni najbolji, odlaze u Nemačku ili Hrvatsku. Mi kao prevoznici moramo maksimalno ispoštovati zakonske propise vezane za bezbednost saobraćaja i za prvoz putnika. Neophodni su nam vozači. Za sada se snalazimo, međutim, konkurs je stalno otvoren. I ovoga puta javno pozivam sve nezaposlene vozače da se prijave u Apatintrans, biće dobro primljeni i mislim da će biti zadovoljni – naveo je Nikšić.  
 
 
 
 
 
 
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar