Apatinski pčelari donirali med Dnevnom boravku i predškolskoj ustanovi

Predškolsku ustanovu ,,Pčelica'' i Dnevni boravak za osobe sa invaliditetom i intelektualnim teškoćama juče su posetili članovi Društva pčelara „Dunav“. Vredni apatinski pčelari, godinama unazad, pokazuju svoju humanost i daruju svoje proizvode. 

U ime Udruženja, koje sada broji već 184 člana i drugo je po veličini u Vojvodini, predsednik Udruženja, Rade Stevanović, zajedno sa članovima Milanom Zobenicom i Đurom Кovačićem, doneli su u Dnevni boravak oko 10 kg meda, dok su u PU ,,Pčelica'' donirali preko 100 kg ove zdrave poslastice. 
 
Uz poklanjanje svojih proizvoda, pčelari su česti gosti dece u vrtiću, gde u ulozi eksperta govore deci o pčelarstvu, karakteristikama života pčela, pri tom donose odela i šešire, košnice i druga sredstva koja koriste u radu, pomoću kojih vrlo slikovito dočaravaju i objašnjavaju ovaj jedinstven poziv.
 
- U ime dece, zahvaljujemo se gospodinu Stevanoviću i članovima Udruženja na poklonu i saradnji koja traje cele godine, poručili su u PU ,,Pčelica''.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar