Apatinski osnovci organizovali priredbu za korisnike Doma za stare (FOTO)

U holu Doma za stare i penzionere Apatin, učenici OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' iz Apatina održali su prigodan program za korisnike Doma. Na ovaj način nastavljena je duga tradicija lepe saradnje između apatinske škole i Doma, a priredba koju su deca organizovala bila je posvećena sutrašnjem ,,Danu zaljubljenih''. 

Ljubav kao tema uvek je najlepša inspiracija, a osmesi dece i korisnika Doma za stare opet su govorili u prilog tome.
 
- Deca su bila oduševljena što će danas obradovati čak 185 ljudi, koliko ima korisnika u Domu i koji nam se uvek raduju. Želimo da vam kažemo da verujemo u ljubav i želimo da vam prenesemo malo topline iz ovih dečijih srca, a povodom sutrašnjeg Dana zaljubljenih. Za najzaljubljeniji par u Domu pripremili smo skromni poklon. Želimo da i ubuduće ovako lepo sarađujemo i da u narednim godinama imate još puno ovakvih događaja i lepih poseta, rekla je u svom obraćanju Sanja Šijan, direktorka OŠ ,,Žarko Zrenjanin''.
 
 
Za najzaljubljeniji par u Domu za stare i penzionere Apatin odabrani su Nataša Stojanović i Branko Mladenović i oni su od OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' dobili na poklon televizor. Ovaj zaljubljeni par nije krio oduševljenje što su upravo oni osvojili tu laskavu titulu, a televizor će im svakako dobro doći u časovima dokolice.
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar