Apatinske vredne ruke na Međunarodnoj izložbi u Vrnjačkoj banji

Udruženje građana ,,Apatinske vredne ruke'' iz Apatina, zajedno sa KUD-om ,,Ivo Lola Ribar'' iz Sonte, kao i njihovim aktivom žena, proveli su vikend u Vrnjačkoj banji.
 

Među 650 izlagača iz Srbije, Crne gore, Rumunije, Palestine, svoje radove su predstavili i članovi apatinskog udruženja. Na četrnaestoj po redu izložbi rukotvorina, kulturne tradicije i smotre folklora u Vrnjačkoj banji, ovogodišnja tema bila je ,,Uskrs'', a kakve utiske nose sa putovanja saznali smo od Ljubice Kusulje, predsednice udruženja.

Udruženje građana ,,Apatinske vredne ruke'' za 07. april najavljuje Radionicu šarenih jaja, a koja će biti organizovana u prostorijama Klaster turizma mikroregije Apatin.

Pozivaju sve zainteresovane sugrađane da dođu i upoznaju se sa različitim tehnikama ukrašavanja uskršnjih jaja. Radionica je zakazana za petak, 07. april, od 18 sati, a sve što je vam je potrebno da biste učestvovali jeste da ponesete nekoliko kuvanih jaja.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar