Apatinske ribarske večeri - treći dan

Treći dan Apatinskih ribarskih večeri počeo je na Dunavu u 10 časova takmičenjem u pecanju pod nazivom Zlatna ribica. Apatinski ribolovac Zoran Zorić- Kongo, član Udruženja sportskih ribolovaca Bucov proglašen je za najpecaroša godine. Nagradu mu je uručio Milan Ćopić, predsednik Udruženja sportskih ribolovaca Bucov iz Apatina. Zoranu Zoriću pored pehara i priznanja uručen je i plaketu za pecaroški fer plej. 

Tradiocionalni defile bajkera ulicama Apatina u organizaciji Moto kluba Panter ove godine okupio oko 1000 učesnika. Defile je pratio veliki broj Apatinaca, a bajkeri su na dvotočkašima napravili krug kroz grad, zaustavljajući se na kratko na Trgu Nikola Tesla, a zatim se ponovo vratili u moto kamp. Bajkere je na Trgu dočekao i pozdravio Nemanja Jović, direktor Turističke organizacije Apatin i poželeo im prijatan boravak u našem gradu. Na motosusretu nastupili su bendovi Faust iz Subotice, Krvava Meri iz Apatina, Trilodži iz Sombora i Duo Trio Kvatro iz Kragujevca. 
 
Na takmičenju u kuvanju ribljeg paprikaša Zlatni kotlić titulu najboljeg za ovu godinu osvojio je Robert Ham iz Apatina. Ivan Senji iz Turističke organizacije Kula sa Udruženjem građana Slobodni momci osvojio je drugo mesto, dok je treći Miloš Rakas
 
Na gradskom tgu na bini nastupio je pevač Jovan Perišić koji je u Apatinu pevao poslednji put pre šest godina.   
 
Trećeg dana Apatinskih ribarskih večeri održan je i susret kolekcionara filatelista, gradski hor Jedinstvo imao je koncert u crkvi Uznesenje Marijino. Publici su se predstavili članovi Plesnog studija Ronda iz Sombora, a za dobru zabavu su bili zaduženi muzičari Bajadera benda. Prisutni su uživali i u vatrometu.  
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar