Apatinske ribarske večeri - drugi dan
Drugi dan Apatinskih ribarskih večeri počeo je trkom čamaca na vesla koja je održana na čardi Pčela u Kupusini. Pobednik u kategoriji samaca je bio Branko Bokan, a u kategoriji dvoseda kajakaški dvojac Njari-Belić. Na bini na Trgu  nastupili su članovi GKUD-a Dunav iz Apatina i OKUD-a Ivo Lola Ribar iz Sonte
 
U 20 časova održane su kvalifikacije za Zlatni kotlić ekipa koje nisu sa teritorije apatinske opštine. Prvo mesto u kvalifikacijama osvojio je Zvonko Barić iz Narda, malog sela pored Valpova u Slavoniji. 
 
Nele Karajlić, bivši frontmen grupe Zabranjeno pušenje koncertom na Trgu Nikola Tesla nastupio je pred apatinskom publikom nakon dvadeset godina. Pred više hiljada Apatinaca Nele je izveo nove, ali i dobro poznate stare hitove. Na bini ga je pratio bend Osiromašeni uranijum, a kao predgrupa je nastupio domaći bend Prljavi Romeo. 
 
Na Moto susretu koji organizuje Moto klub Panter iz Apatina u kampu je za goste priređen apatinski riblji paprikaš. U večernjim satima nastupili su Rok fest bend i Godfaders.  
 
 
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar