Apatinke na kampu u Mađarskoj

U okviru prekograničnog projekta Aktivne devojčice u koji je uključena i Opština Apatin, u Sentešu u Mađarskoj se, od 1. do 5. jula, održava letnji sportski kamp za devojčice koje se aktivno bave sportom.  

Iz apatinske opštine na kampa učestvuju tri devojčice, odbojkašice Apatina, Dunja Mirić, Nađa Barać i Aleksandra Bogunović, i nastavnica Marina Medić.
 
Tokom četiri dana kampa promovisaće se različite sportske aktivnosti uz radionice o zdravom načinu života. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je vodeći partner na projektu Podrška sportskim i fizičkim aktivnostima devojčica – Active Girls, koji sufinansira Evropska unija kroz Interreg – IPA program prekogranične saradnje Mađarska–Srbija. Ostali partneri su Fond Evropski poslovi, Opština Senteš u Mađarskoj i Skvoš klub Tisa iz Segedina. U projektu učestvuje šest opština sa teritorije Vojvodine – Odžaci, Novi Kneževac, Čoka, Mali Iđoš, Vrbas i Apatin
 
Pet  devojčica, odbojkašica Apatina, uzrasta 2005. godište iz Apatina:Dunja Mirić, Nađa Barać, Una Dobrijević, Jovana Bešir i Aleksandra Bogunović, i nastavnica Marina Medić učestvovaće u radu sportskog kampa koji će se održati od 12. do 15. avgusta u Adi, kada će partneri iz Mađarske uzvratiti posetu. 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar