Apatin drugu godinu za redom na takmičenju Srbija u ritmu Evrope

Predstavnici opštine Apatin će i sledeće godine učestvovati u najvećem dečijem muzičkom takmičenju u regionu, “Srbija u ritmu Evrope”. 

„Srbija u ritmu Evrope“ je najveća dečija manifestacija u našoj zemlji i podržana je od strane ambasada zemalja Evropske unije. Cilj manifestacije jeste negovanje kulture i jezika zemalja Evrope, ali i principa i prava deteta. Ima veliki uticaj u Srbiji, prvenstveno što se tiče predstavljanja zemalja Evrope i uticaja na samu decu da upoznaju sisteme vrednosti Evropske unije i evropskih zemalja.
 
Zbog svega toga „Srbija u Ritmu Evrope“ je od velikog značaja za opštinu Apatin, jer promoviše naše kulturne vrednosti, običaje i turizam.
 
Audicija za učesnike će se održati u sredu 05. decembra, sa početkom u 11 sati u Velikoj sali Doma kulture. Svi potencijalni kandidati za tu priliku treba da pripreme dve pesme.

Izvor i foto: soapatin.org
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar