Apatin dobio prve jaslice!

Prve jaslice u Apatinu svečano su otvorene, kao što je i najavljeno prvog dana školske godine. Izgrađene su i potpuno opremljene, a trenutno su u toku radovi na prilaznom putu i trotoaru.

Ovim povodom održan je svačni progra, koji je započeo nastupom dečijeg hora "Radost". Potom su se prisutnim gostima obratili direktorica ustanove Biljana Mandić, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije Jevto Milojević, predsednik opštine Apatin Milan Škrbić i pomoćnica ministra prosvete za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje Vesna Nedeljković koja je nakon obraćanja zajedno sa predsednikom opštine Apatin svečano otvorila jaslice.

Opštini Apatin je odobren projekat za izgradnju jaslica, za koji je polovinom februara 2017. godine aplicirala,na osnovu konkursa koji je raspisalo Ministarstvo privrede, za unapređenje lokalne i regionalne infrastrukture "Gradimo zajedno".

Odobreno je 16 miliona dinara, dok je ostatak obezbedila opština Apatin iz sredstava mesnog samodoprinosa. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar