Anketa o zadovoljstvu građana uslugama lokalne samouprave Sombor

Grad Sombor je potpisnik Sporazuma o saradnji na projektu „Unapređenja opštinskih usluga u Srbiji i BiH uvođenjem ChatBot aplikacije. ChatBot aplikacija predstavlja platformu pomoću koje će građani moći lakše, brže i efikasnije da pristupe gradskim/opštinskim uslugama.Pored Sombora, u projektu kao pilot lokalne samouprave učestvuju Šabac, Bijeljina i Laktaši, a sprovode ga Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), Privredna komora Republike Srpske, Nemačka internacionalna saradnja u Srbiji (GIZ) i kompanija „SAGA“.

Za potrebe projekta neophodno je putem upitnika-onlajn ankete ispitati zadovoljstvo građana opštinskim uslugama sa ciljem da utvrdi trenutni nivo zadovoljstva građana i privrede , a kako bi se isto mogao uporediti sa nivoom zadovoljstva koje će imati po završetku projekta i uvođenja ChatBot za određene usluge.

Molimo Vas da izdvojite 5 minuta Vašeg vremena i anonimno popunite onlajn anketu na linku

https://forms.gle/X8iuJiNtkWDQySMW7


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar