Anketa o stavovima građana o kretanju i saobraćaju dostupna do kraja septembra

Grad Sombor obeležio je „Evropsku nedelju mobilnosti“ nizom organizovanih aktivnosti koje su imale za cilj da zainteresuju sugađane da se uključe u bavljenje fizičkom aktivnošću i da koriste prevozna sredstva za čije kretanje nisu potrebna fosilna goriva.

U okviru „Evropske nedelje mobilnosti“ u Somboru su održani časovi sportske rekreacije, kajak vožnje, saveti za zdravlje, promocija alternativnih prevoznih sredstava, kao i „Dan bez automobila“, sa namerom da se ukaže na dobrobiti koje na zdravlje ima fizička aktivnost i kako izborom prevoznog sredstva možemo da utičemo na smanjenje štetnih gasova.

Tokom „Nedelje mobilnosti“ počela je i onlajn anketa o stavovima građana o kretanju i saobraćaju koja traje do kraja septembra. Anketa je anonimna i svi zainteresovani mogu da je popune na linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF3KVIGLVM5lfawwqNI2zZDzxv_N2R37EvMxP-aVq_rmx88g/viewform


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar