Akcija Sombor je roze - besplatan koncert Sergeja Ćetkovića

Povodom oktobra, Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, sa željom da se podigne svest javnosti o ovoj bolesti, kompanija Avon organizovaće besplatan roze koncert u Somboru. U okviru Avon Akcije za borbu protiv raka dojke, za zdravlje svih žena pevaće Sergej Ćetković, u nedelju, 29. septembra, na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, sa početkom u 18 časova.

Besplatnim koncertom stvorena je prilika da se u opuštenoj atmosferi, u društvu bliskih osoba ženama pošalje važna poruka – rak dojke, najčešće maligno oboljenje kod žena, izlečiv je u preko 90% slučajeva ukoliko se otkrije na vreme. Iz Avona pozivaju da obučete ili ponesete nešto roze i da se pridružite u prenošenju ove značajne poruke u društvu žena do kojih vam je stalo.

U 16 časova počinje manifestacija Dame trče 2019 u organizaciji ARK Somaraton koju će podržati kompanija Avon. Za 17 časova planirano je okupljanje na Trgu Svetog Trojstva gde posetioce očekuje Dečiji kutak – druženje sa animatorom, Kutak za dame – bojimo nokte u roze, Humanitarni bazar – prilika da pomognete rad udruženja Društvo za borbu protiv raka Sombor i naravno u 18 časova Sergej Ćetković.

Avon Akcija za borbu protiv raka dojke u Srbiji ove godine obeležava 15 godina postojanja. Celokupan bruto profit od prodaje proizvoda sa ružičastom vrpcom izdvaja se za programe u okviru Akcije za borbu protiv raka dojke, a ove godine najveći doprinos ostvarile su Avon Dame sa prodajne Zone 9, sa centrom u Somboru, i tako dovele ovaj veliki događaj u svoj grad. Koncert u Somboru treći je u nizu, a do sada su svoj grad u roze bojili Niš i Kragujevac.

Od pokretanja, 2004. godine, do danas u okviru Avon akcije za borbu protiv raka dojke je prikupljeno i donirano više od pola miliona dolara (500.000$). Vrednom donacijom Avon je doprineo kupovini potrebne opreme za ranu dijagnostiku, podizanju svesti o važnosti prevencije i podršci programima koji pružaju neophodnu obuku i informacije ženama u borbi protiv raka dojke. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar