Akcija ozelenjavanja Apatina

Početkom 2016. godine, u akciji ozelenjavanja grada, aktivisti OO SNS Apatin posadili su 205 sadnica poljskog jasena duž Ulice Kružni nasip. Po formiranju stabala za koju godinu stvoriće se zaštita od vetrova koji duvaju sa Dunava.

Godinu dana kasnije, slična aktivnost je sprovedena u Ulici Rade Končara i oko sportskog terena na kraju ove ulice, gde je posađeno 160 sadnica bođoša. Izbor bođoša nije slučajan, jer su se u borbi protiv ravničarske prašine, biološka svojstva ovog listopadnog drveta pokazala jako dobro.

Jučerašnjom akcijom naprednjaci su sadnice posadali na livadici kod dečijeg igrališta u Ulici dr Mladena Stojanovića. U akciji ozelenjavanja ovog dela grada, posađeno je 30 platana, 40 pajasena i 9 borova.

OO SNS Apatin će nastaviti sa akcijama ozelenjavanja i uređenja Opštine Apatin, kako bi sredinu u kojoj živimo učinili lepšom i zdravijom. 


 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar