Akcija komunalnog uređenja naseljenih mesta – B. Breg, Kolut, B. Monoštor

U nastavku akcije komunalnog uređenja naseljenih mesta prema rasporedu odvijanja radnici, Javno komunalnog preduzeća „Prostor“ uspešno su obišli Kolut, Bački Breg i Bački Monoštor.

Predmet akcija bile su zelene javne površine koje nisu u redovnom planu održavanja (javne travnate površine ispred starih napuštenih kuća, pored putnih pojaseva na lokalnim i magistralnim putevima i na glavnim raskrsnicama, dečija i sportska igrališta).

Spisak lokacijâ na kojima se odvijala akcija trimerisanja dostavili su predstavnici Mesnih zajednica. Svojevrsni ovogodišnji maksimum, po broju lokacija, postignut je u Bačkom Monoštoru gde se na čak 63 lokacije odvijala akcija.Meštani ovih naseljenih mesta pozdravili su akciju i iskazivali zahvalnost i zadovoljstvo učinjenim. Akcija komunalnog uređenja naseljenih mesta nastavlja se planiranom dinamikom.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS