Akcija \'Grom\' i u Somboru
30.11.-0001.

U okviru akcije "Grom" i "Grom 1", pripadnici Policijske uprave u Somboru, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, izvršili su pretres na 53 lokacije i, po ovlašćenju tužilaštva, dve osobe su lišene slobode.

Pronađeno je i oduzeto 167 grama amfetamina, oko 190 ml metadona, manja količina marihuane, vage za precizno merenje, vazdušna puška, pištolj i municija. Na jednoj lokaciji pronađene su lampe, merač za temperaturu i vlažnost vazduha, utikači sa vremenskim tajmerom, grejalica, ventilator i drugi delovi opreme potrebne za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

U okviru akcije "Grom" podneseno je 6 krivičnih prijava protiv šest osoba zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tri krivične prijave protiv tri osobe zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju.

Po završetku akcije "Grom 1", protiv tri osobe biće podnesene krivične prijave nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku zbog osnova sumnje da su izvršili neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar