Akcija čišćenja priobalja u Apatinu povodom Dana Dunava

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana Dunava, u petak, 28. juna, organizuje se velika akcija uređenja priobalja kod kajak kućice. Organizator je Coca-Cola, a pridružiće im se UG Moj Apatin, Udruženje ljubitelja prirode Franc Špajzer. U akciji će učestvovati i članovi Odbojkaškog kluba Apatin, Košarkaškog kluba Apatin, fudbaleri Mladosti i učenici apatinske gimnazije.  

Radna akcija počinje u 10 časova, te se pozivaju svi zainteresovani građani da se priključe. Osveženje, džakovi i rukavice su obezbeđeni za sve učesnike radne akcije. 
 
Coca-Cola će, ovom prilikom, dodeliti nagrade učenicima Gimnazije Nikola Tesla, koji su u okviru školskog konkursa u prikupljanju ambalažnog otpada prikupili najviše iskorišćene ambalaže. Zahvaljujući ostvarenom rezultatu, učenici će dobiti 10.000 evra za opremanje dela školskog dvorišta. Nagrada će biti uručena na Gradskom šetalištu kod Hrama Svetih Apostola u 13 časova. 
 
Coca-Cola sistem u Srbiji sprovešće akciju čišćenja priobalja u sedam gradova koji se nalaze na slivu Dunava - Apatinu, Somboru, Novom Sadu, Beogradu, Smederevu, Golupcu i Kladovu. Ovogodišnja inicijativa sprovodi se u partnerstvu sa organizacijom Let’s do it Srbija
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar