54. Apatinske ribarske večeri - Bogat program za svačiji ukus

Izuzetno bogat i sadržajan program ono je što će ovogodišnje Ribarske večeri izdvojiti od ostalih.
Dve godine unazad nova lokalna samouprava značajno štedi budžet svih građana opštine Apatin, u smislu da je u odnosu na prošlogodišnje ,,rezanje troškova'' za potrebe organizovanja Ribarskih večeri ove godine nastavila taj trend i uštedela dodatnih dva miliona. Sem toga, ono što je novina u odnosu na njihove prethodnike, jeste težnja da se u obeležavanju Apatinskih ribarskih večeri akcenat stavi na ribu, Dunav i paprikaš.

Danijel Ajduk, vd direktora TO Apatin, za 025info je rekao šta je još novo u odnosu na prethodne godine.
- Novina u odnosu na prošlu godinu je besplatna podela apatinskog alaskog ribljeg paprikaša, a koja će se realizovati poslednjeg dana 54. Apatinskih ribarskih večeri.  Paprikaše će kuvati neki stari šampioni, a biće i drugih kuvara, što ostavljamo kao iznenađenje. Takođe, ove godine smo u program uvrstili i Udruženje ljubitelja i odgajivača konja ,,Ular'', a koji će organizovati promotivne vožnje fijakerom.
U goste će nam doći i jedna italijanska delegacija iz okoline Riminija, a koji će praviti specijalitet od morske ribe iz njihovog kraja. Ovu čorbu će svi prisutni moći probati u subotu, 08. jula, potpuno besplatno. Ono na šta sam posebno ponosan je činjenica da ćemo ove godine dovesti i veliki broj drugih Turističkih organizacija iz naše zemlje koje će promovisati svoju ponudu, istakao je Ajduk.

Specijal emisiju, razgovor sa Danijelom Ajdukom o predstojećim Apatinskim ribarskim večerima, u okviru Nedeljne panorame, gledaoci 025info televizije imali su prilike pogledati na našem kanalu, a sada se može pogledati i u video galeriji 025info web portala.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar