50 zaštitnih vizira za Dom zdravlja

Nakon završenog današnjeg sastanka štaba za vanredne situacije opštine Odžaci, predsednik privremenog organa i komandant štaba za vanredne situacije opštine Odžaci Goran Nikolić, konstatovao je da se prate sve uredbe i preporuke viših organa, te da se kao takve sprovode u našoj opštini.

 
Komandant štaba je posebno naglasio da je štab uspeo da nabavi zaštitne vizire koji će biti predati onima kojima su trenutno najpotrebniji.
 
Oni koji su na prvoj liniji odbrane od korona virusa su svakako medicinski radnici i zato smo danas 50 vizira pokloniti Domu zdravlja u Odžacima - rekao je Goran Nikolić
 
Komandant štaba Goran Nikolić još jednom je apelovao na sve sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera i odluka koje su na snazi.
 
Direktor Doma zdravlja dr Steva Panić se zahvalio Štabu za vanredne situacije opštine Odžaci na uručenim vizirima.
 
Hvala opštinskom štabu što su u vreme vanredne situacije uspeli da nabave ovakav vid zaštite za medicinske radnike. Takođe bih se zahvalio i na kontinuiranom dostavljanju maski, rukavica, alkohola i svega onoga što nam je preko potrebno da bi se zaštitili zaposleni u Domu zdravlja koji su na najvećem udaru u ovoj borbi - rekao je Panić.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar