01. februara Drugi sajam zapošljavanja za mlade do 30 godina starosti sa teritorije Zapadnobačkog okruga

Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar u okviru projekta „Mlad se promeni za posao pokreni“, koji podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, drugu godinu zaredom organizuju Sajam zapošljavanja za do 30 godina starosti sa teritorije Zapadnobačkog okruga.
 

Sajam će biti organizovan u sredu, 01. februara, 2017. godine, u velikoj sali Gradske kuće u Somboru, sa početkom u 11 sati.
 

Tokom sajma, planirano je predstavljanje oko 15 poslodavaca, a svoje programe i mere za podsticanje zapošljivosti mladih predstaviće i Nacionalna služba za zapošljavanje i Škola za osnovno obrazovanje odraslih, a koji će se, kao i propratne aktivnosti za mlade na temu zapošljivosti, u narednim danima najavljivati putem sajta www.sob.co.rs i fejsbuk stranice Karijerni info kutak Zapadnobački okrug.
 

Sajam zapošljavanja za mlade se realizuje u okviru projekta „Mlad se promeni (za) posao pokreni 2.0 – osnaživanje mladih Zapadnobačkoh okruga za preduzetništvo i aktivno traženje posla“, a koji sprovodi Somborski omladinski Boom u pertnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, i finansira ga Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar