Pristupni put ka jaslicama u završnoj fazi

Jedne od najmodernijih i najlepših jaslica u Srbiji od 03. septembra su počele da rade u Apatinu. Radovi ove izuzetno značajne investicije završeni su u predviđenom roku, a ono što je ostalo da se završi, to je pristupni put sa parking prostorom ka jaslicama.

Od Jevte Milojevića, pomoćnika predsednika opštine za investicije, saznajemo da su i ti radovi u završnoj fazi, te smo na licu mesta zabeležili nekoliko fotografija asfaltiranja puta, a koje će već danas biti završeno.
 
- U pitanju je prilaz, a ne ulica. Roditelji će ovde moći da se parkiraju na oko 25 mesta i svoje dete odvedu u vrtić, a s druge strane, automobilom ne mogu prići jaslicama, jer je bezbednost dece na prvom mestu, rekao je Milojević.
 
Prema rečima pomoćnika predsednika opštine za investicije, lokalna samouprava je već angažovala i pejzažne arhitekte, te će, čim se steknu povoljni vremenski uslovi, i zelena oaza oko vrtića biti urađena. Prema planu, ti radovi treba da budu gotovi već u oktobru mesecu.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar