lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.1999.

Dačić sutra polaže kamen temaljac, nova radna mesta od oktobra naredne godine

Društvo

Da je Apatin zaista na putu da postane grad budućnosti govori i činjenica da se u poslednje vreme sve češće pominje otvaranje i gradnja novih fabrika na našem području.

Kako 025info saznaje, sutra 21. decembra u Apatinu bi trebao da se položi kamen temeljac za fabriku "Flash Srb" d.o.o. a njega će položiti predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić, koji je ovih dana više nego aktivan kako na planu spoljne tako i unutrašnje politike.

"Flash Srb" d.o.o. je firma koja će se baviti tkanjem, bojenjem i doradom trikotaže a gradnja bi trebala biti završena do oktobra 2014. godine.

Još jednu priliku za zaposlenje u našoj opštini nikako ne bi trebalo propustiti. Nadamo se samo da će ova fabrika biti uspešnija i neće je zadesiti sudbina fabrike trikotaže koja je već postojala u Apatinu.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....