lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.1999.

Održana Konstitutivna sednica MZ Apatin

Društvo

U četvrtak, 14. marta održana je konstitutivna sednica Saveta apatinske Mesne zajednice na kojoj je za predsednika Saveta izabran, Velimir Kovačević iz Srpske napredne stranke. Zamenik predsednika Mesne zajednice, Petar Popović, biće izglasan na prvoj narednoj sednici, prenosi "Radio Dunav".

Nadzorni odbor ove Mesne zajednice broji pet članova, od kojih su dva člana iz SPS-a, a po jedan član iz DS-a, SRS i SNS-a.

Ostali organi i tela MZ Apatin, kao što su odbor za praćenje i realizaciju mesnog samodoprinosa od jedan odsto, mirovno veće i komisija za javne nabavke, biće izabrani na prvoj narednoj sednici Saveta MZ Apatin.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...

Prvi izbor za Mis Zapadnobačkog okruga održan je juče u sali Cristal Lux u Somboru. Izbor je organizovala...