lokacija: Odžaci
objavljeno: 14.01.2019.

Raspisan oglas za davanje na korišćenje građevinskog zemljišta u radnoj zoni u Odžacima

Info servis

Raspisan je javni oglas za davanje na korišćenje građevinskog zemljišta u radnoj zoni u Odžacima prikupljanjem pisanih ponuda. 

Zemljište se daje na korišćenje na određeno vreme, u periodu od 1. marta do 31. oktobra 2019. godine, isključivo za poljoprivrednu proizvodnju.
 
Zatvorene koverte sa obrascima ponuda i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se najkasnije do 24. januara do 15 časova, na šalter broj 5 Opštinske uprave opštine Odžaci.
 
Javno otvaranje ponuda održaće se 25. januara sa početkom u 10 časova u sali Opštinskog veća.
 
Kompletan tekst javnog oglasa može se videti OVDE. 
 
Izvor i foto: ico.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Javno komunalno preduzeće "Usluga" obavestilo je stanovnike Karavukova da je došlo do neplaniranog prekida u vodosnabdevanju. Radnici koji rade...

Predsednica opštine Odžaci raspisala je Javni poziv za organizovanje sprovođenja javnih radova u  2019. godini u opštini Odžaci.

U subotu, 23. marta, neće biti električne energije u Sonti, u periodu od 15,00 do 16,00 sati, u...

Predsednica  opštine Odžaci je raspisala Кonkurs za finansiranje programa, projekata i aktivnosti koji za cilj imaju očuvanje i...

U petak, 22. marta, u Apatinu neće biti električne energije, u periodu  od 08,30 do 11,00 sati, u...

Za stanovnike severne zemljine polulopte danas počinje proleće. Prema obaveštenju Astronomskog društva „Ruđer Bošković“, proleće će u Srbiji...