lokacija: Apatin
objavljeno: 01.03.2016.

Dan više za odbojku odigran i u Apatinu

Sport

Manifestacija "Dan više za odbojku" održana je širom Evrope i  Srbije, pa tako i u Apatinu u halama osnovne škole "Žarko Zrenjanin" I gimnazije "Nikola Tesla".

U osnovnoj školi program je počeo utakmicom seniorskih ekipa OK "Apatin" i OK "Boom Volley" iz Prigrevice. Nakon toga na parketu su se našle devojčice viših razreda  (od 5 do 8 razreda).

Na četiri odbojkaška  terena oko 200 devojčica podeljenih u četiri uzrasne kategorije odigrale su turnir u mini odbojci.

Mešovite ekipe srednjih škola igrale su u gimnaziji. Učestvovali su: gimnazija "Nikola Tesla", srednja građevinska i drvoprerađivačka stručna škola iz Apatina i Tehnička škola Apatin.

Manifestacija je zvanično završena u večernjim časovima kad su na parket hale gimnazije izašle najmlađe devojčice iz školice odbojke odbojkaškog kluba Apatin .

Veliki broj đaka,nastavnika,roditelja učesnika turnira i građana prisustvovao je ovoj manifestaciji. Organizator akcije u Apatinu bio je odbojkaški klub "Apatin! 

"Dan više za odbojku" je projekat Odbojkaškog saveza Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile”, generalnim sponzorom OSS, uz podršku i saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Beograda i Saveza za školski sport Srbije.

 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U subotu  je  u Somboru održan turnir u mini odbojci za devojčice.  Na 6 mini odbojkaških terena oko 300 devojčica su...

Sportske igre mladih u Somboru otvorene su na centralnom gradskom trgu. Prisutne je na početku pozdravila Dušanka Golubović,...

U drugom kolu međuopštinske šahovske lige mladi šahisti škole šaha "VELEMAJSTOR" iz Apatina,  ostvarili su prvu pobedu u seniorskoj konkurenciji. Savladali ...

Manifestacija „Sportske igre mladih“ će se održati u sredu, 22.05.2019. godine u Somboru. Takmičiće se više od 1.400 mladih osnovaca i...

U nedelju 19.05.2019., održava se tradicionalni Somborski polumaraton. Trka je na 21,1 km, i nastarija je i jedna od najprivlačnijih asfaltnih...

U Velikoj dvorani JP SPC ''Vojvodina'' u sredu, 15. maja 2019. u 10.00 časova otvaraju se Sportske igre...