lokacija: Kula
objavljeno: 22.02.2019.

Predsednik opštine Kula pozvao najbolje studente na uključivanje u novi projekat

Društvo

U znak zahvalnosti za izvanredne uspehe koje u svom školovanju postižu najbolji studenti opštine Кula, predsednik opštine Damjan Miljanić, uputio je svakom studentu ponaosob pismo, u kojem ih poziva na uključivanje u novi projekat „Budućnost Кule-dogovor sa mladima“.

Cilj ovog projekta je da upozna mlade sa kapitalnim investicijama i planovima za razvoj opštine Кula, te da ih pozove na aktivno učestvovanje u kreiranju budućnosti kulske opštine. 
 
Na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Кula, u toku naredne nedelje, ovaj projekat biće predstavljen kroz baner koji će sadržati sve neophodne informacije o aktivnostima uprave i dosadašnjim najznačajnijim investicijama.
 
Miljanić ističe, da će njihove ideje, predlozi i sugestije biti dragoceni u daljem radu kompletnom rukovodstvu, kao i to da je uveren da će kroz zajednički rad, opština Кula postati još bolje i naprednije mesto za život.
 
Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana, pod nazivom Novi francuski film, održava se u Somboru do 27. juna. 

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...