lokacija: Apatin
objavljeno: 03.03.2016.

Izašao prvi broj besplatnog nedeljnika 025 info

Info servis

025info priča počela je pre šest  godina. Okupili smo mlade ljude, pune entuzijazma i  pokrenuli smo lokalnu televiziju i portal www.025info.rs. Bilo je uspona i padova, ali cilj je uvek ostao isti – tačna, brza i korisna informacija.

Ova godina donosi nam spoj iskustva i ambicije, uobličene u nedeljnik koji će izlaziti svakog četvrtka. Namera nam je da budemo dostupni svim sugrađanima, a to možemo da postignemo jedino ukoliko osluškujemo njihove potrebe. Tradicija štampe u Apatinu je duga i stanovnici vole da osete „papir pod rukom“. Zbog toga ćemo vam i na ovaj način predstaviti najvažnije informacije, pre svega u vezi sa našom opštinom, ali i drugim bitnim dešavanjima u zemlji.

Bavićemo se lokalnim temama iz svih oblasti života. Imaćete priliku da pročitate analitičke političke tekstove, ali i komentare istaknutih Apatinaca.Obaveštavaćemo vas o dešavanjima iz kulture i sporta, a trudićemo se i da se bavimo društvenim temama, značajnim za sve stanovnike naše opštine. 

Želja nam je da budemo drag gost u vašim domovima, svakog četvrtka! Ukažite nam svoje poverenje. 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U petak, 21. juna, zbog radova na mreži bez struje će, od 9 do 13 časova, biti potrošači...

U apatinskoj opštini juče je počeo tretman suzbijanja larvi komaraca. Tretman se vrši sa zemlje prepartom LARVASTOP ZG...

U prostorijama Mesne zajednice Odžaci, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, mogu se preuzeti BTI tablete...

Na gradskom bazenu u Odžacima sutra, 15. juna, počinje sezona kupanja. Radno vreme bazena je od 9:00 do...

Potrošači u Prigrevici će u sredu, 12. juna, zbog seče grana, povremeno biti bez električne energije od 8 do 14...

U prostorijama Mesne zajednice Apatin mogu se preuzeti BTI tablete za larvicidni tretman komaraca MOS Cross projekta.