lokacija: Apatin
objavljeno: 13.03.2019.
Autor: Jelena

Sutra u apatinskom Klubu za stare nova radionica

Društvo

U Klubu za stare u Apatinu za četvrtak, 14. mart, zakazana je nova radionica. Zahvaljujući saradnji sa pevačkom grupom ,,Etna'', pod rukovodstvom Sonje Romić, članovi Kluba će sutra imati priliku prisustvovati kursu pevanja. Pevači ,,Etne'' održaće otvoren čas u prostorijama Kluba, te se pozivaju svi ljubitelji izvorne muzike da se uključe u ovu aktivnost. 

Početak radionice predviđen je za 17 sati.
 
Iz Kluba zahvaljuju pevačkoj grupi ,,Etna'' i podsećaju sve zainteresovane da je poziv za članstvo uvek otvoren i da je članarina potpuno besplatna. Klub je namenjen starim i odraslim licima koja žive u svojim domovima. Radi u okviru Doma za stare, ali ima poseban ulaz iz Zagrebačke ulice i deluje kao samostalna jedinica.
U Klubu se može pročitati dnevna štampa, koristiti besplatan internet, učestvovati u različitim aktivnostima i radionicama, ili se prosto družiti uz čaj i kafu.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, koja se tradicionalno održava u Apatinu poslednjeg vikenda u junu, pomerena je za subotu, 6. jul.  

Nastupom kod česme u Apatinu, Ena, Zorana i Jelena još jednom su pozvale sve meštane da ih podrže...

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić primio je danas Jovana Reljića, komandira Policijske ispostave Kula, koji je dobio priznanje...

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u Gradskoj kući su dodeljene nagrade najzaslužnijim policajcima u Policijskoj upravi Sombor. Gradonačelnica...

Na sednici Gradskog  veća Sombora, kojom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, a na kojoj su razmatrane 23. tačke...

Zlatna bućka Apatina, održaće se u nedelju, 7. jula, u okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri.