lokacija: Apatin
objavljeno: 18.03.2016.

Rešenje za pse lutalice do kraja meseca?

Društvo

Priča koja u Apatinu ne zastareva jeste ona o psima lutalicama. S obzirom na njihov broj i prostor po kome se kreću, kao što je blizina škole, ponovo smo se obratili nadležnim.

Informacija koju smo dobili zahvaljujući Sistemu 48 glasi : "Posle završene javne nabavke biće sklopljen ugovor sa ovlašćenom ustanovom za njihovo zbrinjavanje, što očekujemo do kraja marta meseca."

Podsetimo da smo o ovoj temi pisali i ranije, kada je najavljeno da će se psi uklanjati sa ulica jednom mesečno. Izveštavali smo i o tome da je naša opština pre četiri godine platila skoro dva miliona dinara odštete na ime naknade zbog ujeda pasa lutalica. Čak ni skandalozna izjava predsednika opštine Živorada Smiljanića, od prošle godine, koju su preneli i drugi mediji, nije dovela do poziva na odgovornost i rešenja problema. 

Proverićemo početkom aprila da li je ugovor sklopljen. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....