lokacija: Sombor
objavljeno: 13.03.2019.

Do kraja marta provera sluha bez uputa u Somboru i Kuli

Društvo

Ministarstvo zdravlja nastavlja sa sprovođenjem mera i aktivnosti koje za cilj imaju prevenciju zdravlja kao osnove za očuvanje i unapređenje zdravlja populacije. U skladu sa tim, do kraja marta meseca svi građani će biti u prilici da bez uputa, samo uz karticu zdravstvenog osiguranja, provere sluh kod lekara specijaliste za ORL u više od 80 zdravstvenih ustanova širom Srbije.

U somborskoj bolnici ovaj pregled možete obaviti 18. i 22. marta od 13 do 15 sati. Građani kulske opštine proveru sluha u Domu zdravlja u Кuli mogu da obave svakog radnog dana tokom meseca marta, a u Opštoj bolnici u Vrbasu 19. i 22. marta od 14 do 18 sati.

Akciju provere sluha koja je započeta nedavno u Nišu, Ministarstvo zdravlja je usled velikog interesovanja građana proširilo na celu Srbiju. Ministarstvo zdravlja poziva građane da u navedenim zdravstvenim ustanovama obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.
 
Izvor i foto: q-media.rs
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...

Prvi izbor za Mis Zapadnobačkog okruga održan je juče u sali Cristal Lux u Somboru. Izbor je organizovala...