Kula: Predlog liste korisnika za dodelu pomoći kroz nabavku građevinskog materijala
Lokacija: Kula
Autor: Redakcija
24.01.2019.

Po Javnom pozivu za izbor korisnika za dodelu pomoći rešavanja stambenih potreba izbeglica, kroz nabavku građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja, utvrđen je redosled korisnika pomoći.

Ugovorom o saradnji zaključenim između  Кomesarijata za izbeglice i migracije i opštine Кula, predviđena su sredstva u iznosu od RSD  2.750.000,00.
 
Pomoć je bespovratna i odobrava se za kupovinu građevinskog materijala neophodnog za obezbeđivanje i poboljšanje osnovnih uslova stanovanja, pri čemu maksimalna vrdnost jednog paketa  građevinskog materijala po porodičnom domaćinstvu iznosi RSD 550.000,00 , a minimalna vrednost RSD 184.000,00.
 
Na objavljeni Predlog liste korisnika pomoći, podnosilac zahteva koji nije zadovoljan, može uložiti prigovor Opštinskom veću, putem ove Кomisije u roku od 15 dana od dana objavljivanja Predloga liste reda prvenstva.
 
O prigovoru se odlučuje u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora.
 
Predlog liste korisnika za dodelu pomoći možete pogledati OVDE.

Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto dana
Foto dana
VESTI.RS