lokacija: Sombor
objavljeno: 19.10.2016.

Raspisan konkurs za 2. izložbu fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga

Kultura
U organizaciji Foto-kino-video kluba "Rada Krstić" iz Sombora, raspisan je konkurs za 2. izložbu fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga (opštine Sombor, Apatin, Kula i Odžaci). 
 
Tema konkursa je slobodna, a autori mogu poslati do 4 fotografije bilo da su crno-bele ili u koloru. Učesnici treba da popune prijavu koja sadrži podatke o autoru i spisak prijavljenih fotografija. Prijave kao i propozicije konkursa mogu se pronaći na zvaničnom sajtu www.fotoklubsombor.org
 
Popunjene prijave šalju se isključivo putem elektronske pošte: [email protected]
 
Selektor izložbe je Branimir Karanović, a najboljim autorima biće dodeljene nagrade za prvo, drugo i treće mesto za pojedinačnu fotografiju, kao i za kolekcije fotografija. 
 

Rezultati konkursa biće objavljeni do 16. novembra na internet stranici FKVK "Rada Krstić" www.fotoklubsombor.org , a izložba sa fotografijama biće održana 8. decembra u Gradskom muzeju u Somboru.  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.