lokacija: Apatin
objavljeno: 14.01.2017.
Autor: Jelena

Konkurs za neafirmisane autore poezije

Kultura

Novosadska Recitatorska družina Među nama krajem prošle godine imala je zapažen nastup pred apatinskom publikom.  Poslednji nastup u 2016. godini imali su u Novosadskom pozorištu gde su čitali pesme cenjenih autora svetske i domaće scene, a za prvi nastup u 2017. godini spremaju nešto potpuno drugačije.
 

Recitatorska družina Među nama organizovaće veče poezije na kom će biti zastupljene pesme neafirmisanih autora. Tim povodom raspisan je konkurs na kom mogu učestvovati svi autori koji nemaju objavljenu zbirku pesama. Svi zainteresovani radove mogu slati isključivo na mail adresu: [email protected] i to u word dokumentu, font Times new roman, 12pt. Svaki autor ima pravo da dostavi tri pesme, a od pristiglih radova biće odabrane 24 pesme koje će biti izvođene. Konkurs je otvoren od 5. januara do 5. februara 2017. godine.
 

Veče poezije biće održano krajem februara na lokaciji koja će naknadno biti objavljena na stranici Recitatorske družine Među nama.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.