lokacija: Apatin
objavljeno: 01.12.2016.

U Apatinu prezentacija konkursa Razvojnog fonda APV

Društvo

Prezentacija Konkursa koji raspisuje Razvojni fond Autonomne pokrajine Vojvodine održaće se u velikoj sali Skupštine opštine Apatin u ponedeljak 5. decembra sa početkom u 13 sati i 30 minuta.

Razvojni fond AP Vojvodine trenutno ima 11 konkursa, od kojih je 5 namenjeno pravnim licima i preduzetnicima sa teritorije Vojvodine, 5 je namenjeno nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, dok je jedan namenjen za predfinansiranje projekata EU i bilateralnih donatora.

Predstavnici razvojnog fonda će prisutne upoznati sa sadržajem Konkursa, propisanim uslovima, neophodnom dokumentacijom i odgovoriti na sva pitanja vezana za dobijanje kredita kod ove institucije.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Prvi Vidovdanski sabor, u organizaciji  KUD Carza održaće se u petak, 28. juna, u Domu kulture u Apatinu. Program...

Otvoreni gradski bazen Sportskog centra Soko u Somboru juče je počeo sa radom. Svim kupačima na uređenim površinama...

Zbog održavanja tradicionalne manifestacije Somborski kotlić na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, za saobraćaj će, kako kažu u...

U okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri, koje će se održati od 4. do 7. jula, svi zainteresovani imaće...

Šest osoba je povređeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Kula-Vrbas prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo...

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija...