lokacija: Kula
objavljeno: 02.01.2018.

Sara Čapko iz Kule osvojila 3. nagradu na konkursu „Piši Deda Mrazu“

Društvo
Javno preduzeće „Pošta Srbije“ organizovalo je i ove godine, po 15. put za redom, nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“, čiji je cilj da mališane podstakne na kreativnost.
 
Čak 10.300 devojčica i dečaka iz cele Srbije, uzrasta do deset godina, pisalo je Deda Mrazu pismo, u kome su slali crteže, stihove, priče, čestitke i želje, a radove je ocenjivao stručni žiri koji su činili slikari, novinari i dizajneri.
 
Šestogodišnja Sara Čapko iz Kule bila je jedna od učesnika nagradnog konkursa i osvojila 3. nagradu za svoju novogodišnju slikovnicu kojom je predstavila umeće u crtanju i pisanju.
 
Pored mališana koji su svoje radove slali samostalno, pristigli su i grupni radovi iz 522 obdaništa, predškolske ustanove i osnovne škole.
 
Izvor: nasemesto.rs
Foto: Jelena Čapko 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....