lokacija: Apatin
objavljeno: 05.12.2016.

Prezentacija Konkursa APV apatinskim poljoprivrednicima i preduzetnicima

Društvo

Razvojni fond AP Vojvodine prezentovao je u velikoj sali Skupštine opštine Apatin aktuelne konkurse.

Fond trenutno ima otvorenih 11 konkursa, od kojih je 5 namenjeno pravnim licima i preduzetnicima sa teritorije Vojvodine, 5 je namenjeno nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, dok je jedan namenjen za predfinansiranje projekata EU i bilateralnih donatora.

Okupljenim poljoprivrednicima i preduzetnicima predstavnici razvojnog fonda prezentovali su sadržaje Konkursa, kreditne linije Fonda, a pojašnjeni su uslovi pod kojima mogu da konkurišu te šta je sve potrebno od dokumentacije kako bi se sačinila ispravna prijava na Konkurs.

Nakon prezentacije, prisutni su postavljali pitanja predstavnicima Razvojnog fonda, a organizator ove prezentacije ispred naše opštine bio je Đorđe Vignjević, pomoćnik predsednika opštine Apatin zadužen za poljoprivredu.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....