lokacija: Sombor
objavljeno: 18.11.2016.

Podsticajni krediti gradskog fonda za razvoj poljoprivrede

Društvo

Fond za razvoj poljoprivrede Grada Sombora, raspisao je konkurs za dodelu kratkoročnih kredita za podsticanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Grada, u ukupnom iznosu od 16.000.000 dinara.

Kreditna sredstva će se dodeljivati do iznosa od 500.000,00 dinara i to za unapređenje: ratarske proizvodnje, organske proizvodnje, proizvodnje povrća, proizvodnje mesa i mleka i unapređenje voćarsko-vinogradarske proizvodnje.

Sredstva će se dodeljivati isključivo registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima koja imaju aktivan staatus i nemaju neizmirenih obaveza prema Gradu Somboru.

Konkurs se realizuje u saradnji sa Bankom Intesa a.d. Beograd, filijala Sombor, Stepe Stepanovića broj 32, gde će se preuzimati zahtevi za dodelu kredita i dostavljati kompletna konkursna dokumentacija.

Konkurs je otovren do 31. decembra 2016. godine, odnosno do raspodele sredstava planiranih za navedene namene.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....