lokacija: Apatin
objavljeno: 13.06.2017.
Autor: Jelena

Otvoren konkurs za volontere i osoblje u Omladinskom kampu Bogojevo

Društvo

Omladina JAZAS Novi Sad, u periodu od 23. do 29. jula 2017. godine, organizuje letnju školu „Zdravlje je u znanju“ . Ova škola se sprovodi uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije u Omladinskom kampu Bogojevo. Namenjena je mladima koji žele da postanu vršnjački edukatori i svoje znanje stečeno tokom škole, prenose svojim vršnjacima kroz edukacije.

U toku letnje škole, pored procesa obuke za polaznike škole, planirano je i formiranje grupe volontera koji će tokom škole učestvovati u aktivnostima usmerenim na funkcionisanje kampa, realizaciju dela programa, dežurstva i slično.

Ovom prilikom Omladina JAZAS Novi Sad poziva sve zainteresovane mlade da se prijave na njihov program.
Volonterski program tokom letnje škole je namenjen svim mladima uzrasta od 16 do 25 godina, koji su zainteresovai da provedu leto u Omladinskom kampu i da svojom energijom pomognu da se zajednički realizuje isti. Omladina JAZAS Novi Sad obezbeđuje putne troškove, ishranu  (tri obroka i užinu), smeštaj u šatorima i dnevnice (500,00 dinara neto/dnevno).
 

Uslovi za zainteresovane su dobro raspoloženje, volja za radom u Omladinskom kampu, saglasnost roditelja ako je učesnik maloletan, uzrast od 16-25 godina. Ranije isksutvo u sličnim poslovima nije obavezno.

Način prijavljivanja je vrlo jednostavan. Lične podatke (ime, prezime, mejl adresu i kontak telefon), kao i kratak opis iskustva, poslati na mejl adresu: [email protected] sa naznakom “Volonter”.


Broj mesta je ograničen. Rok za prijave je 01. jul 2017. godine.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Šest osoba je povređeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Kula-Vrbas prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo...

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija...

Kinološko društvo Sivac, u subotu, 22. juna, organizuje tradicionalnu izložbu pasa CAC Sivac 2019.  Različite rase pasa...

Četvrti Okružni susreti medicinskih sestara i vaspitača pod nazivom Horizontalna razmena u funkciji profesionalnog razvoja medicinskih sestara i...

Profesor Duško Obradović i odabrani učenici gimnazije Veljko Petrović iz Sombora, ljubitelji prirode i avanture svake godine otiskuju...

U Somboru je održan okrugli sto sa predstavnicima gradskih i seoskih mesnih zajednica sa teritorije Grada Sombora, a...