lokacija: Apatin
objavljeno: 24.04.2017.
Autor: Jelena

Opština Apatin raspisala šest novih konkursa

Društvo

Opština Apatin raspisala je šest novih konkursa iz oblasti turizma, kulture, omladinske politike, socijalne zaštite.

U pitanju su sledeći javni konkursi:

1. Javni konkurs za finansiranje/sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica na teritoriji opštine Apatin u 2017. godini.

Sredstva po ovom konkursu, dodeljuju se tradicionalnim crkvama i verskim zajednicama koje se nalaze na teritoriji opštine Apatin za realizovanje programa u cilju unapređivanja verskih sloboda i ostvarivanja opšteg dobra i zajedničkog interesa na teritoriji opštine Apatin.


2. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti kulture na teritoriji opštine Apatin u 2017. godini.

U pitanju je konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za ostvarivanje javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti kulture na teritoriji opštine Apatin, a podrazumevaju programe i projekte u kulturi i projekte umetničkih, odnosno stručnih i naučnih istraživanja u kulturi.

3. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti omladinske politik na teritoriji Opštine Apatin u 2017. godini.


4. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti socijalne zaštite, zaštite osoba sa invaliditetom i ugroženih grupa građana na teritoriji Opštine Apatin u 2017. godini

Ovaj konkurs se odnosi na programe i projekte za unapređenje projekata iz oblasti socijalne zaštite, unapređenje položaja osoba sa invaliditetom i ugroženih grupa građana, na teritoriji opštine Apatin.

5. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti razvoja turizma na teritoriji opštine Apatin u 2017. godini.


6. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti zaštite životne sredine na teritoriji opštine Apatin u 2017. godini.

Predmet javnog konkursa je finansiranje i sufinansiranje projekata zaštite i unapređenja stanja životne sredine, organizovanje skupova-manifestacija i edukativnih programa sa ciljem razvoja, zaštite i unapređenja životne sredine u opštini Apatin, kao i podizanja svesti javnosti o zaštiti i unapređenju stanja životne sredine.

Detalji o svakom konkursu pojedinačno mogu se pronaći na zvaničnom sajtu opštine Apatin: soapatin.org ili preuzeti na linku http://www.soapatin.org/konkursi.aspx?kat=s

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...

Prvi izbor za Mis Zapadnobačkog okruga održan je juče u sali Cristal Lux u Somboru. Izbor je organizovala...