lokacija: Apatin
objavljeno: 07.04.2016.

Odabrani pobednički radovi na temu "Krv život znači!

Društvo

Crveni krst Apatin odabrao je pobedničke radove likovnog i literarnog konkursa na temu dobrovoljnog, neplaćenog davalaštva krvi pod nazivom "Krv život znači"

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda osnovne škole prva tri mesta zauzeli su učenici O.Š "Ivan Goran Kovačić" iz Sonte a to su Violeta Balog, Miljana Matin i Josip Kuruc.

U kategoriji od petog do osmog razreda osnovne škole  prva tri mesta zauzeli su učenici iz O.Š "Žarko Zrenjanin" iz Apatina a to su Đorđe Drobac, Lana Salai, Vesna Sladaković.

U kategoriji likovnih radova za učenike srednjih škola prva tri mesta zauzeli su učenici gimnazije "Nikola Tesla", a to Ivana Čivčija, Sara Stepanović i Mina Banjac.

U kategoriji literarnih radova prva tri mesta zauzeli su učenici  Maja Malinić, Lana Stanić, Danilo Ćetković iz O.Š "Žarko Zrenjanin", a prva dva mesta za učenike srednjih škola zauzele su Renata Beslać, Jovana Grubor iz gimnazije "Nikola Tesla".

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Otvoreni gradski bazen Sportskog centra Soko u Somboru juče je počeo sa radom. Svim kupačima na uređenim površinama...

Zbog održavanja tradicionalne manifestacije Somborski kotlić na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, za saobraćaj će, kako kažu u...

U okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri, koje će se održati od 4. do 7. jula, svi zainteresovani imaće...

Šest osoba je povređeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Kula-Vrbas prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo...

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija...

Kinološko društvo Sivac, u subotu, 22. juna, organizuje tradicionalnu izložbu pasa CAC Sivac 2019.  Različite rase pasa...