lokacija: Apatin
objavljeno: 28.04.2017.
Autor: Jelena

Novi konkursi za samozapošljavanje, zapošljavanje i finansiranje sprovođenja javnih radova na teritoriji APV

Društvo

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, u skladu sa Pokrajinskim akcionim planom zapošljavanja u AP Vojovdini za 2017. godinu, raspisao je sledeće javne pozive:

- Javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje u AP Vojvodini.
U pitanji je subvencija u iznosu od 182.000,00 dinara, a dodeljuje se za pokretanje novoregistrovane delatnosti. Javni poziv je otvoren do 28.05.2017. godine.

- Javni poziv za dodelu subvencija za zapošljavanje nezaposlenih lica u AP Vojvodini.
Radi se o subvenciji u iznosu od 183.000,00 dinara, a koja se dodeljuje poslodavcu za zapošljavanje nezaposlenih lica sa evidencije nezaposlenih. Javni poziv je otvoren do 28.05.2017. godine.

- Javni konkurs za finansiranje sprovođenja javnih radova na teritoriji AP Vojvodine.

Ovaj javni konkurs je otvoren do 15. maja 2017. godine, a javni radovi se mogu organizovati i sprovoditi u oblasti: socijalnih i humanitarnih delatnosti, održavanja i obnavljanja javne infrastrukture, održavanja i zaštite životne sredine i prirode, kulturnih i turističkih delatnosti.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u svakoj organizacionoj jedinice Nacionalne službe za zapošljavanje i Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Profesor Duško Obradović i odabrani učenici gimnazije Veljko Petrović iz Sombora, ljubitelji prirode i avanture svake godine otiskuju...

U Somboru je održan okrugli sto sa predstavnicima gradskih i seoskih mesnih zajednica sa teritorije Grada Sombora, a...

U toku prethodne nedelje, prema saopštenju Policijske uprave u Somboru, na području ove uprave evidentirano je 7 saobraćajnih...

GKUD Sombor je nastupio na Zonskoj smotri izvornog stvaralaštva u Apatinu takmičeći se u kategoriji prikaz igara izvođenjem...

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....