lokacija: Apatin
objavljeno: 25.10.2018.

Novi konkurs za poljoprivrednike

Društvo

Ministarstvo poljoprivrede i Uprava za agrarna plaćanja raspisala je treći javni poziv za podnošenje zahteva za odbravanje projekata za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava.

Predmet ovog Javnog poziva su investicije u fizičku imovinu i prihvatljivi troškovi u vezi sa izgradnjom, kao i nabavkom nove opreme, mašina i mehanizacije, osim investicija u nabavku novih traktora. 
 
Prijave se podnose se u roku od 1. novembra 2018. godine do 9. januara 2019. godine.
 
Za sve dodatne informacije i pomoć oko apliciranja, zainteresovani poljoprivrednici sa teritorije opštine Apatin mogu se obratiti Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, u zgradi SO Apatin, ili putem telefona 025/772-122, lokal 618. Kontakt osoba je Renata Kuruc, projektni menadžer i koordinator LAG-a Apatin.
 
Tekst javnog poziva možete pročitati OVDE.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....