lokacija: Apatin
objavljeno: 21.01.2019.
Autor: Jelena

Lokalna samouprava raspisala konkurse namenjene udruženjima iz opštine Apatin

Društvo

Opština Apatin raspisala je 18. januara 5 novih konkursa, a koji se odnose na finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja koja deluju na teritoriji opštine Apatin. Na sve konkurse je moguće aplicirati do 04. februara tekuće godine. 

Odobrene programe i projekte neophodno je realizovati najkasnije do 30. novembra 2019. godine, a sredstva opravdati u roku od 15 dana od završetka programa, projekta.
 
1. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
2. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti RAZVOJA TURIZMA na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
3. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti SOCIJALNE ZAŠTITE, ZAŠTITE OSOBA SA INVALIDITETOM I UGROŽENIH GRUPA GRAĐANA na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
4. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti OMLADINSКE POLITIКE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 
5. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti КULTURE na teritoriji Opštine Apatin u 2019. godini.
Više o konkursu saznajte OVDE.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Šest osoba je povređeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Kula-Vrbas prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo...

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija...

Kinološko društvo Sivac, u subotu, 22. juna, organizuje tradicionalnu izložbu pasa CAC Sivac 2019.  Različite rase pasa...

Četvrti Okružni susreti medicinskih sestara i vaspitača pod nazivom Horizontalna razmena u funkciji profesionalnog razvoja medicinskih sestara i...

Profesor Duško Obradović i odabrani učenici gimnazije Veljko Petrović iz Sombora, ljubitelji prirode i avanture svake godine otiskuju...

U Somboru je održan okrugli sto sa predstavnicima gradskih i seoskih mesnih zajednica sa teritorije Grada Sombora, a...