lokacija: Odžaci
objavljeno: 03.11.2017.

Likovni konkurs Naša ekološka sramota otvoren do 15. novembra

Društvo
Likovni konkurs Ekološkog pokreta Odžaka – “Naša ekološka sramota”, otvoren je do 15. novembra. Tema konkursa je “Zagađivači”, a mogu učestvovati deca predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta iz opštine Odžaci, kao i članovi Biblioteke igračaka “Zlatna barka”.
 
Kategorije takmičenja: Predškolski uzrast, Školski uzrast I, II i III razred, Školski uzrast IV, V i VI razred, Školski uzrast VII i VIII razred, Srednjoškolski uzrast i Biblioteka igračaka “Zlatna barka”. Za svaku kategoriju biće proglašen pobednik (diploma) i II i III mesto (pohvale).
 
Format crteža i tehnika rada su slobodni. Na poleđini rada dostaviti podatke o autoru – prezime i ime, razred i odeljenje ako se radi o učenicima, naziv ustanove, mentor.
 
Izložba radova i dodela nagrada planira se za kraj prvog polugodišta tekuće školske godine.
 
Informacije i dogovori o preuzimanju radova: Ivica Ćirić 063/459-179, Dušan Mirković 065/8743-456.
 
Radovi se mogu dostaviti lično na osnovu prethodnog dogovora ili putem pošte na adresu: Ekološki pokret Odžaka, 25250 Odžaci, Bačka 36.
 

Konkurs se realizuje uz finansijsku podršku lokalne samouprave u Odžacima. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, koja se tradicionalno održava u Apatinu poslednjeg vikenda u junu, pomerena je za subotu, 6. jul.  

Nastupom kod česme u Apatinu, Ena, Zorana i Jelena još jednom su pozvale sve meštane da ih podrže...

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić primio je danas Jovana Reljića, komandira Policijske ispostave Kula, koji je dobio priznanje...

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u Gradskoj kući su dodeljene nagrade najzaslužnijim policajcima u Policijskoj upravi Sombor. Gradonačelnica...

Na sednici Gradskog  veća Sombora, kojom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, a na kojoj su razmatrane 23. tačke...

Zlatna bućka Apatina, održaće se u nedelju, 7. jula, u okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri.