lokacija: Sombor
objavljeno: 29.11.2016.

Krediti za paore Sombora

Društvo

Fond za razvoj poljoprivrede Grada Sombora, raspisao je konkurs za dodelu kratkoročnih kredita za podsticanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje na teritoriji grada, u ukupnom iznosu od 16.000.000 dinara.

Kreditna sredstva će se dodeljivati do iznosa od 500.000 dinara za unapređenje ratarske proizvodnje, organske proizvodnje, proizvodnje povrća, proizvodnje mesa i mleka kao i unapređenje voćarsko-vinogradarske proizvodnje.Sredstva će se dodeljivati isključivo registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima koja imaju aktivan status i nemaju neizmirenih obaveza prema lokalnoj samoupravi.

Konkurs se realizuje u saradnji sa Bankom Intesa a.d. filijala Sombor, a otvoren je do 31. decembra

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Prvi Vidovdanski sabor, u organizaciji  KUD Carza održaće se u petak, 28. juna, u Domu kulture u Apatinu. Program...

Otvoreni gradski bazen Sportskog centra Soko u Somboru juče je počeo sa radom. Svim kupačima na uređenim površinama...

Zbog održavanja tradicionalne manifestacije Somborski kotlić na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, za saobraćaj će, kako kažu u...

U okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri, koje će se održati od 4. do 7. jula, svi zainteresovani imaće...

Šest osoba je povređeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Kula-Vrbas prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo...

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija...