lokacija: Odžaci
objavljeno: 15.02.2017.

Konkursi opštine Odžaci za sufinansiranje programa udruženja građana

Društvo

Opština Odžaci raspisala je četiri javna konkursa za sufinansiranje programa udruženja građana u 2017. godini. Za realizaciju ovih konkursa iz budžeta je opredeljeno ukupno 4,95 miliona dinara.

Raspisan je konkurs za programe udruženja građana u oblasti kulture, za šta je predviđeno ukupno 700.000 dinara. Za sufinansiranje programa kulturno-umetničkih društava raspisan je konkurs na ukupno 1,4 miliona dinara.

Lokalna samouprava je iz budžeta opredelila 1,6 miliona dinara za programe udruženja građana iz oblasti socio-humanitarnih delatnosti, kao i 1,25 miliona dinara za programe ostalih udruženja građana.

Svi konkursi objavljeni su 14. februara na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Odžaci www.odzaci.rs i biće otvoreni 15 dana od dana objavljivanja.

(Izvor: www.ico.rs)

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, koja se tradicionalno održava u Apatinu poslednjeg vikenda u junu, pomerena je za subotu, 6. jul.  

Nastupom kod česme u Apatinu, Ena, Zorana i Jelena još jednom su pozvale sve meštane da ih podrže...

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić primio je danas Jovana Reljića, komandira Policijske ispostave Kula, koji je dobio priznanje...

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u Gradskoj kući su dodeljene nagrade najzaslužnijim policajcima u Policijskoj upravi Sombor. Gradonačelnica...

Na sednici Gradskog  veća Sombora, kojom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, a na kojoj su razmatrane 23. tačke...

Zlatna bućka Apatina, održaće se u nedelju, 7. jula, u okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri.